Gardin som romdeler

Takmontert gardinskinne
Har du tenkt over at en gardin kan fungere utmerket som romdeler? I en del tilfeller vil man kunne ha en mer fleksibel romdeler, og da er en takmontert skinne et utmerket valg. I Kirsch skinnesortiment kan du velge om du vil ha en motorisert romdeler eller håndtrukket.

H-system som romdeler
H-systemet er en utmerket løsning i de tilfellene du vil ha en mer permanent løsning, men som enkelt kan tas bort da det er nødvendig. Hva du velger å henge i Kirsch H-system er opp til deg, bare fantasien setter grenser!

Gardin skaper rom i rommet

Takmontert gardinskinne
En takmontert gardin kan gi det triste rommet et helt annet uttrykk og brukmåte. Kanskje har du et avlangt rom som er vanskelig å innrede og da kan en gardin som skaper rom i rommet være løsningen. Plutselig føles ikke rommet så avlangt lenger. Og når rommet skal brukes i sin helhet drar du bare gardinen vekk!

Flere forslag på rom i rommet
Andre eksempler på rom i rommet er adskilt sovealkove, privat arbeidshjørne og koselig kinolounge. Fremgangsmåten er den samme; en takmontert skinne med mye stoff. Skal skjermingen for eksempel runde sofaen, går det helt fint, avhengig av valget av gardinskinne kompletterer du enten med en bøy så bestiller du en buet måltilpasset gardinskinne.

Velg en motorisert gardin

Moderne avskjerming
Til deg som vil ha det lille ekstra anbefaler vi en motorisert gardinskinne. Du velger selv om du vil styre gardinen med fjernkontroll, veggkontakt eller touch motion som betyr at motoren setter i gang når du trekker i gardinen.

Møtende gardiner
Ikke nok med at du kan få gardinen din motorisert, du kan også velge om du vil ha gardin på en side eller begge, slik at gardinene møtes når du velger å trekke for. Uansett valg av enkel eller møtende gardin så er valget av en motorisert gardinskinne et utmerket valg i store vinduspartier.

Gardiner til Walk in Closet

Den ultimate luksusen
Har du plutselig et rom til overs? Hvorfor ikke skape et luksuriøst walk in closet på en enkel måte? I stedet for tunge og upraktiske skyvedørsgarderober monterer du opp smart og enkel oppbevaring i rommets langsider, og skinner på hver side, festet i taket. I skinnene henger du favorittstoffet ditt som delvis skaper looken i rommet, samtidig som det skjuler innredning og rot.

Den ekstra touchen
Som en ekstra touch monterer du opp ekstra behagelig belysning, et stort speil og legger inn et deilig og tykt teppe som bidrar til å dempe lyd og skaper en koselig atmosfære i ditt nye walk in closet. Og gardinen, den styrer du med fjernkontroll eller en lekker førerstang i svart, stål eller antikk messing.